نقش پتاس در گیاه:
بهبود دهنده عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی
افزایش دهنده مقاومت محصولات به آفات، بیماری های گیاهی و انواع استرس های محیطی
ایده آل برای مصرف در هر نوع روش آبیاری و محلول پاشی برگی
قابل مصرف در خاک های اسیدی و قلیایی
ایده آل برای گیاهان حساس به شوری (سیب، گلابی، هلو، لوبیا، هویج، کاهو، پیاز…..) به دلیل فقدان کلر
نقش فسفر در گیاه: ∞فسفر بعد از نیتروژن مهمترین عنصر غذایی ضروری و پرمصرف مورد نیاز گیاه بوده و مهم ترین نقش آن در فرآیند تولید و انتقال انرژی است . ∞فسفر مهمترین عنصر در تولید محصول میباشد و در تشکیل گل و دانه بندی اهمیت زیادی دارد و همچنین بر تولید اندامهای زایشی اثر افزایشی دارد. فسفر عنصری ضروری است که به شکل فسفات از خاک جذب میشود
۰۹۹۱۳۶۸۵۲۸۲ خانم طباطبایی،
ارسال به کل کشور
قیمت شرکتی
فروش عمده نقد واقساط
توصیه رپورتاژ آگهی : قبل از تحویل کالا و خدمات از پرداخت وجه خودداری کنید . با آگهی دهنده تماس بگیرید و از اصالت کالا و خدمات اطمینان حاصل کنید .